Reservespækkede Real Madrid tog sejren mod Leganes

Med navne som Casilla, Hakimi, Hernandez, Llorente, Mayoral, Vallejo og Ceballos var der blevet plads til mange af de folk, som normalt står lidt længere tilbage i køen i Real Madrid, når det kommer til startopstillingen.

De var alle med, da det blev til en sejr på 2-1 over Leganes i et opgør, hvor mange af stjernerne som blandt andet Marcelo og Kroos fik et hvil på bænken, og Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos samt Varane var slet ikke med til opgøret.

Real Madrid scorede begge deres mål i første halvleg. Målet til 1-0 kom efter bare otte minutter, hvor Gareth Bale takkede for en sjælden startplads med en scoring. Føringen blev fordoblet lige inden pausen, da Mayoral fik sendt bolden i mål til 2-0.

Efter pausen fik Leganes meget mere at sige i kampen, og derfor var det ikke overraskende, at de også fik reduceret i kampen. Her var det serberen Darko Brasanac, der gjorde det til 2-1 efter, at Amrabat havde lagt den ind foran ham, så han fra én meters afstand kunne lægge bolden i et helt åbent mål.

Mere blev det ikke til fra begge holds side, og dermed kunne Real Madrid-træner Zidane erkende, at han sagtens kan stille op med reserverne. Med sejren presser de på for andenpladsen i La Liga, som Atletico sidder på med ét point ned til naboerne fra Real Madrid.

Real Madrid møder Bayern München i returopgøret i Champions League-semfinalen på tirsdag, og derefter skal den spanske hovedstadsklub spille mod Barcelona i El Clasico – og her bliver der nok ikke sparet på noget.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om fodboldtøj til børn.