Den største kamp i Danmark

Brøndbys målmand Frederik Rønnow glæder sig til torsdagens pokalfinale mod FC København og spår de blågule gode chancer.

Torsdag lægger Telia Parken endnu en gang græs til pokalfinalen, som i år spilles mellem ærkerivalerne fra FC København og Brøndby IF, og mens flere af FCK-spillerne tidligere har stået i en finale, er Frederik Rønnow den eneste Brøndby-spiller, der har finaleerfaring.
Læs også: Sánchez står registreret som BM-spiller!

Den nu 24-årige Brøndby-keeper var blot 19 år gammel, da han i 2012 vogtede målet for AC Horsens i pokalfinalen mod FC København, og selvom modstanderen er den samme, erkender Rønnow, at torsdagens finale bliver en helt anden kamp end for fem år siden.

– Det var min 15. kamp som senior eller deromkring, og det var den væsentligt yngre udgange af mig selv end i dag. FCK var reservespækket, og det var en helt anden kamp end denne finale. Jeg føler mig væsentligt bedre forberedt, siger Rønnow til bold.dk og fortsætter.

– Det er den største enkeltstående kamp i Danmark, og at det er Brøndby mod FCK, gør den ikke mindre. Det er kæmpe stort, og vi glæder os alle rigtigt meget.

Frederik Rønnow forventer en hård kamp, når Brøndby torsdag træder ind på græsset i Telia Parken, men han håber, at antallet af blågule fans kan hjælpe holdet hen mod en sejr.
Læs også: Søndagens engelske rygter

– Jeg synes, kampen er meget svær at spå om. For der lidt ekstra nerve og intensitet på, når det er en finale. Der betyder også noget, at vi har flere fans end normalt i Parken. Det vigtigste for os bliver at finde det rigtige spændingsniveau. FCK har spillet mange finaler og mange store kampe før, men hvis vi finder det rigtige spændingsniveau og tør spille vores eget spil, har vi en god chance, lyder det fra Rønnow
For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*