Den tidligere Fodboldtøj til Børn med navn Seleção international Zico

Den tidligere Fodboldtøj til Børn med navn Seleção international Zico har forbehold over Brasiliens chancer for at vinde næste måneds verdensmesterskab, men er imponeret over deres spille stil.

Den 61-årige, som var 71 gange på internationalt plan, er bekymret over manglende verdensmesterskabsoplevelse i hovedtræneren Luiz Felipe Scolari’s hold, men mener, at deres dristige tilgang vil glæde fansen.

“Scolari’s Brasilien er Billige Griezmann tøj til børn et hold, der er meget stærkt kollektivt, de sætter modstandere under pres,” sagde de til The Guardian. “De går til jugularen fra starten og forsøger at få et tidligt mål i stedet for at vente på kontrast. Det hjælper med tilhængere, der sætter pris på modet.

“Min største bekymring er, at dette er en gruppe, hvor 17 ud af 23 spillere aldrig har spillet i en VM og to tredjedele af vores sandsynlige start XI har ikke engang deltog i en kvalifikationskampagne. Det kan ikke erstattes af Champions League-spil, jeg er bange. Men det er gode spillere, som som en gruppe er blevet meget svære at slå. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*