Grêmio manager Billige Fodboldsæt Børn Luiz Felipe Scolari har afvist

Grêmio manager Billige Fodboldsæt Børn Luiz Felipe Scolari har afvist forslag, at han er indstillet til at flytte til Kina.

Den respekterede brasilianske journalist João Garcia postede på sin Twitter-konto [@Joaoradio] på fredag, at Scolari ville forlade Grêmio i slutningen af ​​Campeonato Gaúcho, med Kina hans mest sandsynlige destination.

“Kineserne chasingFelipãoand har lavet forslag til multimillion dollar. Vind eller tab det [Rio Grande do Sul] statsmesterskab, han vil forlade,” udtalte Garcia, som rapporteret af hjemmesiden Kina.

På trods af at man troede at være en tæt venlig af Garcias, har Scolari været hurtig at afklare sine kommentarer. Den tidligere Seleção Head Coach har tilsyneladende ikke helt udelukket at fortsætte i fremtiden, men hvis han ønsker det.

“Jeg får et forslag næsten hver måned fra Kina, Qatar og så videre, men i øjeblikket [afgang] er ikke i min tanke,” sagde han. “Hvis jeg tænker på at gå, skal jeg diskutere med min familie.”

Scolari blev udnævnt Billige Harry Kane Fodboldtrøje til Grêmios manager for tredje gang i juli 2014 og førte dem til en 7. plads i sidste sæson Brasileirão, hvor de havde den bedste defensiv rekord, med kun 24 mål indrømmet i 38 kampe.

Scolari har genopbygget sit ry på Porto Alegre-baserede klub efter en skuffende ende til 2014-verdensmesterskabet, hvor han formåede vært for Brasilien.

Den 66-årige, der vandt turneringen i 2002 med Seleção, så hans side besejret 7-1 i sidste ende vindere Tyskland i semifinalen og de sluttede til sidst 4 efter et 3-0 tab til Holland i tredje sted afspilning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*