Division blev efterfulgt af en Fodboldtøj til baby kort stavning ved Newells gamle

Franskmanden havde en sidste barndomsdrøm til at færdiggøre dog, og efter kun fire spil i Mellemøsten svarede han opkaldet fra River Plate, hans drengskabshold.

De argentinske giganter var lige blevet henvist til Primera B Nacional, og Trezeguet scorede 13 mål i 19 liga-spil for at skyde dem tilbage til den store tid.

Begrænset spilletid i Primera Division blev efterfulgt af en Fodboldtøj til baby kort stavning ved Newells gamle drenge og et ophold i den indiske Super League før Trezeguet endelig hængt op på hans støvler.

Han sluttede sin karriere som Juventus ‘all-time top udenlandske målskytte med 171 mål i 318 spil, hvor han blev fjerde på den samlede liste bag Roberto Bettega, Giampiero Boniperti og selvfølgelig Alessandro Del Piero.

Trezeguet er også i øjeblikket Frankrikes tredje topmålscorer af all tid med 34 mål i 71 hætter, bag Thierry Henry og Michel Platini.

Selvom Henry måske har scoret ham til Les Bleus, hedder han Trezeguet Billige Pogba Fodboldtrøje som den bedste efterbehandler, han nogensinde har spillet med.

“David Trezeguet, hands down, er den bedste efterbehandler, jeg nogensinde har set,” sagde Arsenal-legen til Sky Sports UK i 2017.

“Målet han scorede [mod Italien] på euro – han tager et skridt tilbage og genererer den kraft med din venstre fod … hvis det var mig, ved jeg ikke, hvor bolden ville være gået.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*