klubben nægtede at Billige Fodboldtrøjer Børn betale klausulen

Der er rapporter Maurizio Sarri fortalte sine nærmeste samarbejdspartnere, at flytningen til Chelsea er blevet væsentligt forladt.

Ifølge CalcioNapoli24 tilstod taktikeren sine venner og kolleger, at forhandlingerne er gået helt ned.

Situationen er blevet forværret de sidste par dage, da klubben nægtede at Billige Fodboldtrøjer Børn betale klausulen om € 8 mio. I sin kontrakt.

Som det udløb i aftes gjorde Napoli det klart gennem deres advokat Mattia Grassani i dag, at “enhver, der vil have Sarri, skal forhandle direkte med Napoli.

“Sarri er under kontrakt indtil 30. juni 2019. Napoli har allerede advaret andre klubber, der er interesseret i Sarri, at han stadig er på lønningslisten på denne side. Der er ingen bestemmelser, der giver Sarri mulighed for at forhandle med andre klubber uden Napolis samtykke. ”

Alternativer til Chelsea inkluderer Laurent Blanc og potentielt Billige Bayern Munchen trøjer tidligere Real Madrid-chef Zinedine Zidane, frisk fra et tredje på hinanden følgende Champions League-trofæ.

I eftermiddag trak Sarri’s agent Alessandro Pellegrini sig af Sportitalia-spørgsmål: “Jeg ved ikke, hvem Chelsea er, er de en fodboldklub?”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*