FC Nordsjælland er hårdt plaget af skader og kan miste førstepladsen i løbet af weekenden

Kasper Hjulmands tropper led det første pointtab på hjemmebane i denne sæson, da AGF vandt 2-1 på kunstgræsset mandag aften. Gæsterne var bedst i 75 minutter af kampen, mens FC Nordsjælland kunne have sikret det ene point i slutminutterne.

At FC Nordsjælland, som har ført Superligaen hele sæsonen, skulle tabe i mandags, er ikke så overraskende med tanke på, at flere af de bærende kræfter sidder udenfor med skader. Farum-klubben må således undvære Godsway Donyoh og Mads “Mini” Pedersen i de næste mange kampe. Også Lasse Petry og Pascal Gregor er på skadeslisten.

Så Kasper Hjulmand er bestemt udfordret, men cheftræneren tøver i forvejen ikke med at give spilletid til klubbens helt unge spillere, og det vil han også være klar i denne situation om nødvendigt.

Det skal blive spændende at følge FC Nordsjælland de kommende runder – er det nu, filmen knækker for sæsonens helt store overraskelse?

FC Nordsjælland er favoritter til kampen, og du kan få odds 1.87 på en hjemmesejr hos bwin – klik her

SønderjyskE:
Der er grund til bekymring i Haderslev.

SønderjyskE har ikke vundet en kamp siden 7. august, hvor det blev til en 3-0-sejr over AGF, og selv holdet fik et point senest mod AC Horsens, var det, som kampen udviklede sig, en kæmpe skuffelse for Claus Nørgaards tropper. SønderjyskE var foran 2-0, men AC Horsens fik 2-2 takket være en udligning i sidste sekund.

Som neutral iagttager har SønderjyskE imidlertid været ganske underholdende at overvære. Holdets seneste fire kampe er endt med cifrene 2-3, 2-2, 2-3 og 2-2. Det tegner et billede af et mandskab, som er gode til at lave mål og knap så gode til at forhindre modstanderne i at gøre det samme. Der er ingen tvivl om, at SønderjyskE’s defensiv bliver stærkt udfordret mod FC Nordsjællands dynamiske offensiv.

SønderjyskE har i ugens løb fået tilgang af Anders Egholm, og den rutinerede forsvarsspiller kan gøre comeback for de lyseblå i fredagens kamp. Egholm er primært hentet ind, fordi anfører Marc Pedersen er gået i stykker. Sønderjyderne må også undvære Sakari Mattia og Mads Hvilsom.

Marcel Rømer er tilbage i SønderjyskE-truppen efter udstået karantæne.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*