fem gange i alle konkurrencer denne Køb Fodboldtrøjer sæson på grund af forskellige skader

Atlético Mineiro og São Paulo er sat til at konkurrere om at underskrive Internazionale back-back Jonathan Moreira, ifølge rapporter.

Webstedet TuttoMercatoWeb, som citeret af SempreInter, hævder at Brasileirão duo fører føringen for at sikre en aftale med Jonathan, som ikke er i kontrakt i slutningen af ​​juni.

Den 29-årige har kun fem gange i alle konkurrencer denne Køb Fodboldtrøjer sæson på grund af forskellige skader, herunder et knæproblem, og forventes ikke at få sin aftale forlænget af Inter.

Både Atlético Mineiro og São Paulo ville være i stand til at rumme ham i deres respektive squads og hans erfarne ville være velkommen, da begge sider ser ud til at bygge på en rimelig start til 2015 Brasileirão sæsonen.

For Jonathan, når hans kontrakt udløber, vil det være en skuffende ende på hans tid på Inter. Sidste sigt var han altid til stede i løbet af dengang hovedtræner Walter Mazzarri og lykkedes fire mål og otte assisterer i 32 optrædener på tværs af alle konkurrencer.

Han havde oprindeligt kæmpet med Inter efter at have ankommet fra Billige Ronaldo Fodboldtrøje Santos for et rapporteret gebyr på 5 mio. EUR i juli 2011 og blev udlånt til Parma i januar 2012.

På trods af at han har været imponeret over Inter i sidste sæson, har Jonathan sikkert spillet den bedste fodbold i sin karriere i Brasilien. I løbet af sin tid med Cruzeiro og Santos vandt han tre Campeonato Mineiro titler, en Campeonato Paulista og 2011 Copa Libertadores de América.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*