opsigtsvækkende Fodboldtrøjer med tryk til børn ny tilføjelse til dato

Antalyaspor er klar til at forfølge Milanos forsvarsspiller Alex, ifølge rapporter.

Hjemmesiden for respekterede Sky Sport Italia journalist Gianluca Di Marzio hævder, at den nyligt forfremmet Spor Toto Süper Lig tøj ønsker at gøre Alex deres seneste bemærkelsesværdige køb af vinduet overførsel sommer.

Veteran camerounske frem Samuel Eto’o er opsigtsvækkende Fodboldtrøjer med tryk til børn ny tilføjelse til dato, mens den tidligere Sunderland forsvareren Ond? Ej? El? Stka og midtbanespiller Chico er ankommet fra 1. FC Nürnberg og Coritiba hhv.

Sikring Eto’o er et stort kup for Antalyaspor, men overbevisende Alex for at slutte sig til ham i Antalya kunne være udfordrende.

Den 33-årige er kontraheret til Milano indtil juni 2016 men har efter sigende fået at vide, at han kan forlade, som de ser ud til at genopbygge under nye head coach Siniša Mihajlovi?.

Alexs tidligere klub Santos er allerede menes at have mislykkedes med et forsøg på at sikre ham, og om Antalyaspor har midlerne til at gøre en aftale er endnu uvist.

Alex blev kun underskrevet af Milano i juli 2014 fra Paris Billige Mbappe Fodboldtrøje Saint-Germain på en fri transfer, men kæmpet for at gøre indtryk på en vanskelig debut sæson.

I alle konkurrencer, han featured 23 gange, hvor han scorede en gang, men en skade og regelmæssige justeringer fra da head coach Filippo Inzaghi forhindrede ham i at spille konsekvent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*