FIFA-boss: VAR-afgørelser skal være hurtigere

FIFA’s dommerchef Massimo Busacca er glad for videohjælpen til dommerne, men erkender, at beslutningerne skal være hurtigere fremover.

I disse dage testes videohjælpen til dommere ved Confederations Cup i Rusland, hvor det har været i brug flere gange i de 12 kampe i gruppespillet.

Dommerchefen i FIFA, Massimo Busacca, mener, at det har fungeret godt, da det har hjulpet dommerne til rigtige beslutninger seks gange, men han erkender, at det fremadrettet bør gå hurtigere med at finde den rette beslutning.

– Overordnet set har det virkelig givet gode resultater, men mange ting kan uden tvivl blive forbedret, siger Busacca ifølge Eurosport og henviser især til en episode i kampen mellem Tyskland og Cameroun, hvor det tog kampens dommer fire minutter at komme frem til den rette beslutning:

– Jeg er enig i, at det tog for lang tid, men i sidste ende fik han vist den rigtige spiller ud.

– Det kan godt begrænse nogle af de gode øjeblikke i fodbold, da holdene nogle gange jubler, men så får målet annulleret, men det må folk leve med. Det er vigtigt at nævne, at åbenlyse forkerte kendelser ikke er blevet overset.

Busacca understreger videre, at VAR ikke kan fjerne alle afgørende fejl fra fodbolden, men reducere antallet kraftigt.
For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*