fodboldsæt børn I mellemtiden presser David Moyes efter sigende

fodboldsæt børn I mellemtiden presser David Moyes efter sigende hårdt på for at sikre signingen af ​​den chilenske angriber Ben Brereton Diaz i denne måned, da han ser ud til at cementere West Hams fremstød for en fjerdeplads.

The Hammers har en af ​​de bedste sæsoner i deres nyere historie. Faktisk bygger de på sidste sæsons sjetteplads og ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League.

På trods af topsæsonen, som Hammers har, er de smuttet et par gange på det seneste. De har tabt til både Leeds og Southampton siden jul.

Mens truppen har været hæmmet af skader i nogle få afdelinger, skiller en af ​​dem sig ud fra resten, nemlig den centrale angriber.

Michail Antonio er den eneste senior nr. 9 i klubben, og når han er skadet, erstattes han af en kantspiller. Skulle West Ham have endnu en ren målscorer i deres rækker, kan de skære de snævre tab, de har udholdt.

Som sådan sporer Hammers efter sigende Blackburn-angriberen Brereton Diaz,?per?Hammers.News.

Den chilenske landsholdsspiller har scoret 20 mål i 26 mesterskabskampe i denne sæson. Desuden er han begyndt at bevise sig selv på den internationale scene og scorede tre mål i ni Chile-kampe.

Brereton Diaz ser faktisk ud til at være i stand til at tage skridtet op til Premier League. Desuden ville Hammers ikke skulle stole på, at Antonio forbliver i form, hvis de skulle hente den 22-årige.

West Ham rivaliseres af Leeds United og Brighton i jagten på mesterskabets næsttopscorer.

Blackburn har angiveligt sat et prisskilt på £30 millioner på deres talisman, da de tydeligvis ikke ønsker at tabe forwarden billigt.

Brereton Diaz ikke kun problemløsning Hammers ønsker
Også i West Ham har skader på Kurt Zouma og Angelo Ogbonna svækket forsvaret markant. Som sådan er Moyes’ side ivrige efter at styrke sig med en underskrift i januar.

Hammers er angiveligt ivrige efter Fenerbahces Attila Szalai, men får følgeskab af Newcastle United i den jagt.

Den ungarske landsholdsspiller var et stort mål barcelona trøje med tryk for Chelsea sidste år, men den aftale blev aldrig til noget.

Szalai er dog klart en dygtig forsvarsspiller, og ville potentielt være en god transfer for West Ham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*