billigt fodboldtøj En tidligere fransk landsholdsspiller

billigt fodboldtøj En tidligere fransk landsholdsspiller har forklaret, hvorfor han tror på, at Liverpools superstjerne Mohamed Salah vil kæmpe for at vinde nogen større individuelle priser.

Officiel: Pitso udnævner Al Ahly-truppen til CAF Super Cup

Den tidligere Chelsea- og Roma-kantspiller har været i sensationel form for de røde siden 2021/22-sæsonen gik i gang, efter at have bidraget til 31 mål i kun 24 kampe allerede i alle turneringer.

På trods af hans evner føler den tidligere franske og Manchester United-forsvarsspiller Mikael Silvestre, at Salah repræsenterer Egypten hæmmer hans chancer for at blive anerkendt for fodboldens mest prestigefyldte udmærkelser.

“[Salah] er deroppe med de bedste, kvalitetsmæssigt. Med rækken af ​​spil, han scorer i, er det utroligt,” sagde han til Sports Illustrated.

“Jeg ser ham, han laver to eller tre træk hver gang, og han gør det til perfektion, så forsvarsspillerne ikke kan røre ham. Selvom de gør det, er det risikabelt, fordi det er et straffespark eller frispark.

“Han har den evne, ligesom Messi, hvor han har kontrol over bolden hele tiden, og bolden er så tæt på, kun en ekstra berøring, og han er væk, eller forsvarsspillere skal begå en fejl for at få bolden fra ham.

“Det eneste er, at spille for Egypten, det begrænser real madrid hjemmebanesæt hans chancer for at vinde store internationale trofæer og individuelle priser.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*