fodboldtøj til børn Selvom han efter sigende forgudede Cristiano Ronaldo

fodboldtøj til børn Selvom han efter sigende forgudede Cristiano Ronaldo, da han voksede op, har Erling Haaland forladt Manchester United-angriberen fra sin liste over, hvem han mener, de tre bedste angribere i verden i dag er.

Klik gennem galleriet ovenfor for at se Haalands top tre!

Den norske landsholdsspiller er blandt de mest hensynsløse målscorere i fodbold i dag, men selv han har spillere, han beundrer, og hvis fodspor han gerne vil følge i.

I denne sæson har Haaland scoret utrolige 23 mål på kun 20 kampe for Dortmund, mens hans samlede karrieretal for længst har overgået århundredemærket på trods af at han kun er 21 år gammel.

I et nyligt interview blev han sat i søgelyset, da han blev bedt om at nævne, hvem han mener er de bedste tre angribere i fodboldverdenen, og det er måske overraskende, at han udelod Ronaldo fra samtalen.

Sidste år listede Haalands agent Mino Raiola fire klubber, som hans klient kunne tilslutte sig i slutningen af ​​denne sæson:

“Top tre i verden,” sagde han til ESPN.

“Du må sige, at (Robert) Lewandowski er nummer et, og så har du (Karim) Benzema for mig, han har også været fantastisk, men (Lionel) Messi er også fremragende.

“Så Benzema og Messi deler anden- og tredjepladsen.”

Det har været givende 12 måneder for dem, der er nævnt på Haalands liste, hvor Lewandowski havde vundet prisen for bedste FIFA-mænd tidligere på måneden, og Messi havde vundet Ballon d’Or i november sidste år.

Haaland modtager stærk besked fra Dortmund juventus trøje børn midt i rigtige links

Benzema løftede i mellemtiden UEFA Nations League-trofæet med Frankrig i oktober.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*