fodboldtøj med navn at David de Gea opholder sig i Manchester United

Sergio Romero er glad for, fodboldtøj med navn at David de Gea opholder sig i Manchester United, selvom han sandsynligvis forbliver deres andenvalgte målmand.

Romero startede 18 kampe sidste sæson – 12 af dem i Europa League – og beholdt sin plads til Stockholm-sejren i slutningen af ​​Ajax i maj for at indsamle sin tredje trofæ i to sæsoner på Old Trafford.

United-manager Jose Mourinho har høstet ros for den 30-årige Argentina-international, der underskrev en ny kontrakt tidligere i denne måned indtil 2021 med mulighed for et yderligere år.

Mourinho klargjorde i sidste uge De Gea ikke ville forlade United i sommer, og Romero er glad for at få chancen for at lægge mere pres på spanieren.

Da han blev spurgt, om det var positivt for ham, at De Gea blev, svarede Romero: “Ja, det er godt for mig. Han er en ven, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at hjælpe hinanden med tottenham trøje børn at træne. Hvis han klarer sig godt, gør jeg det Så på den måde vil ydeevneniveauet altid være højt.

“Det er bedre for klubben, at der er denne konkurrence der mellem mig og David. Sandheden er, at der findes et stort venskab mellem os, vi arbejder hårdt for at hjælpe hinanden. Det er meget vigtigt, at vi arbejder på denne måde, så vi kan få mest muligt ud af hinanden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*