Guardiola fodboldtøj med tryk hjalp ham med at komme tilbage på banen efter hans Euro-mareridt

Raheem Sterling har afsløret, hvordan Pep Guardiola fodboldtøj med tryk hjalp ham med at komme tilbage på banen efter hans Euro-mareridt.

Og den flyvende Manchester City-vinger har nu afvist sin dukkert i form sidste sæson som en “læringskurve”, når han ser frem til en lys ny fremtid under den nye manager.

Sterling har set ud som en anden spiller under Guardiola, summende af selvtillid og skræmmende forsvar med sit tempo og kontrol.

Og efter nogle forfærdelige misser sidste sæson og for England i Frankrig i løbet af sommeren, kom han af banen med en dobbelt i 3-1-sejren over West Ham i weekenden.

Sterling er blevet en hadsfigur for oppositionsfans, men hans form i første halvdel af sidste sæson, og indtil videre i denne kampagne, har City-fans fantablet.

Sterling fejrer sit første mål i sæsonen med udbyderen Nolito
Ankomsten af ​​Guardiola og det telefonopkald, han tog fra den nye chef, efter at han blev droppet af den engelske manager Roy Hodgson i sommeren, har spillet en stor rolle i hans genoplivning.

Sterling sagde: ”Det var en stor lift. Manageren tottenham tøj børn har været i spillet i lang tid, vandt ting, arbejdet med unge spillere, arbejdet med gode spillere, og jeg tror, ​​han ved, hvordan han får det bedste ud af sine spillere.

”Han har været en massiv hjælp, men ikke kun for mig, men også de andre spillere, hele holdet.

”Det er godt at have en manager, der ikke bare taler til mig, men får hele holdet til at føle sig virkelig velkommen, får alle til at føle, at de alle er en, uanset om du starter eller ej. Alle er sultne, alle er klar til at løbe for ham og lege for ham. ”

Guardiola har nægtet at tage æren for Sterlings formgenoplivning
Guardiola har sagt, at Sterling fortjener al æren for den måde, han har hoppet tilbage på, men spilleren siger, at han ikke havde noget poeng til at bevise, da han vendte tilbage til handling.

”Jeg kom ikke ind i sæsonen og tænkte” Jeg vil vise alle ”, men bare for at koncentrere mig om min fodbold – det er den vigtigste ting,” sagde han.

”Folk vil tale og sånt, men det vigtigste for mig var at komme ind og gøre det godt under den nye manager og imponere her. Jeg vidste, at hvis jeg fortsat arbejder hårdt, ville jeg få mine chancer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*