Pep Guardiola køb fodboldtrøjer er blevet Big Brother

Pep Guardiola køb fodboldtrøjer er blevet Big Brother på Manchester City-akademiet … ser altid hver eneste bevægelse de unge spillere foretager sig.

Men de stigende stjerner i ungdomslaget – der tager Chelsea i den første etappe af FA Youth Cup-finalen på CFA-stadion i morgen – har ikke noget imod opmærksomheden lidt.

Faktisk har Brahim Diaz, et af de mest lovende produkter fra City talentfabrikken, glædet sig over det ekstra pres ved at vide, at førstelaglederen interesserer sig for en så stor interesse.

”Pep ser altid vores spil,” fortalte Brahim til Citys officielle hjemmeside. ”Selvom han ikke er her, ser han vores klip. Han elsker fodbold, og han vil se os, især i Youth Cup, fordi han kan lide at se ungdomslaget. ”

City stormede ind i FA Youth Cup-finalen med en samlet sejr på 9-2 over Stoke
Brahim debuterede som førstelag for Blues denne sæson som en erstatning i EFL Cup-sejren på Swansea, mens Stockport-gutten Phil Foden også har haft en plads på bænken og den engelske ungdomsspiller Jadon Sancho, som bare lige er blevet 17 år , har fanget øjet.

Guardiola har allerede dinglet en stor gulerod foran de unge real madrid hjemmebanesæt spillere ved at love at tage fire eller fem af dem med sig på før-sæson-turen i USA.

Og han har gjort det klart, at de ikke bare er med på turen – de vil prøve på pladser i førstelagsholdet næste sæson.

Phil Foden har været enestående i Citys FA Youth Cup-løb denne sæson (Billede: Joel Goodman / MEN)
For spansk ess Brahim og co-starlets som Foden og den unge England-spiller Jadon Sancho er det et enormt incitament.

”Han kan lide at flytte ungdomsspillerne op, og hvis vi fortsat klarer os, får vi måske en chance. Hvorfor ikke?” sagde Brahim.

City har tabt de sidste to Youth Cup-finaler til Chelsea, men følelsen i år er, at de er meget tættere på standard og har flere spillere, som Diaz, der allerede har erfaring med at spille i finalen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*