Oldham har endelig styrket fodboldsæt børn deres defensive muligheder

Oldham har endelig styrket fodboldsæt børn deres defensive muligheder efter at have underskrevet Middlesbrough-centerback Jonathan Burn på lån indtil januar.

20-åringen var kaptajn for Boros Under-21’ere, da de vandt ligaen og North Riding Senior Cup sidste sæson, og han går lige ind i Latics-siden til lørdagens League One-åbner mod Walsall.

”Jeg kan ikke vente med at komme i gang, dette vil være min første oplevelse at spille i Football League, og jeg er sejr til at gå,” sagde Burn.

”Det bliver hårdt, så jeg ved, at jeg bliver nødt til at arbejde hårdt for at tjene min plads.

”Jeg vil gerne tro, at jeg er god i luften og god på bolden også, så jeg er en stærk forsvarer, der forhåbentlig kan bringe noget til holdet.

”Jeg har været U21-kaptajn i Middlesbrough i de sidste to år barcelona trøje med tryk og har været væk med det første hold til Marbella på en tur før sæsonen tidligere i sommer, så det var virkelig god oplevelse.”

Burn er den seneste underskrift af Oldham manager Darren Kelly, der mener, at den unge har en lys fremtid i spillet.

”Jonathan er en ung forsvarer med poser med potentiale, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham,” sagde han. ”Han er stærk i luften, god med fødderne og passer godt ind i det, vi prøver at gøre her.”

Latikere er indstillet til at sikre en anden forsvarer med Gavin Gunning, der forventes at underskrive en kontrakt, men det ser usandsynligt ud, at kollega-rettsmand Fraser Kerr vil blive tilbudt en aftale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*