Marcus Rashford var tilsyneladende fodboldtrøjer til børn blevet

Marcus Rashford var tilsyneladende fodboldtrøjer til børn blevet udelukket fra aftenens kamp gennem sygdom – men nogle fans har givet anledning til forslag om, at han stadig kunne spille for Manchester United i deres FA Cup kvartfinale i Chelsea.

19-åringen var ikke blandt de rejsende trodsmedlemmer, der forlod Stockport Station søndag eftermiddag, men tilhængere hævder, at Rashford kom på United-toget ved Macclesfield Station separat.

Rashfords mulige tilgængelighed kunne være en detaljeret knep af Jose Mourinho for at lukke den tidligere klub Chelsea til en falsk følelse af sikkerhed ved at forsøge at antyde, at United vil være angriberen på Stamford Bridge. Zlatan Ibrahimovic, Uniteds sædvanlige figur, er suspenderet.

Det blev antydet, at Rashford ville gå glip af cupbindingen gennem sygdom, mens Wayne Rooney og Anthony Martial begge sidelinieres gennem en skade.

MEN Sport afslørede, at en 20-mandet United-hold forlod Stockport liverpool trøje børn Station uden Rashford, Rooney eller Martial, men visse spillere har tidligere mødt med troppen på egen hånd.

Martial og Marouane Fellaini har tidligere dukket op på The Lowry Hotel til hjemmekamp før eller efter holdkammerater i klubbtræneren, og Juan Mata sluttede sig til troppen til EFL Cup-finalen efter at have deltaget i hans bedstefars begravelse tidligere på dagen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*