fodboldtøj med tryk Claude Puel blev fyret af Leicester

fodboldtøj med tryk Claude Puel blev fyret af Leicester, efter at rævene led et sjette nederlag i deres sidste syv kampe mod Crystal Palace, hvor klubben blev slået ud af FA Cup ved Newport og faldt ned til 12. i Premier League og otte point over nedrykningszonen. .Her ser vi på, hvad franskmandens erstatning skal gøre på King Power Stadium.

Vind over fansen Puel havde aldrig den fulde opbakning fra Leicester-tilhængere, der var forsigtige med hans konservative stil fra off. Leicesters ejere vidste dog, hvad de fik, og mens han har næret og betroet ungt talent, kom fansens frustration ikke som nogen overraskelse. .Fodbolden var kedelig, langt fra den swashbuckling stil i 2016-sejren, og til trods for at være 12. var tilhængere aldrig glade. Sortere de langsomme starter Leicester har indrømmet det første mål20 gange denne sæson i det, der er blevet et bekymrende forudsigeligt træk. De har vundet en ligahøjde 13 point bagfra, men besejrer mod Cardiff, Southampton, Bournemouth, Crystal Palace (to gange) og Wolves spillede en rolle i, at Puel mistede sit job. Forberedelsen er blevet undermineret af langsom start, og det skal nu lave om.

Løs usikre futures Titelvinderne Wes Morgan, Shinji Okazaki, Christian Fuchs og Danny Simpson er uden kontrakt i slutningen af ​​sæsonen. Puel havde undgået spørgsmål omkring deres futures, men alle er i stand til at tale med udenlandske klubber og underskrive aftaler før kontrakt. Leicester har været omhyggelig med at ære deres 2016-helte, og selvom de ikke uddeler tilbud for sentimentets skyld, skal der være en vis klarhed. Tilbage Jamie Vardy-partiet Støjene fra Jamie Vardys lejr denne sæson har tegnet et billede af en angriber der var utilfreds med livet under Puel.

Han blev udhvilet flere gange og indrømmede også, at franskmandens taktik ikke passede hans spillestil. Men den tidligere engelske international havde stadig en fin strejkefrekvens under Puel og vil være et aktiv igen.Tag Cups SeriouslyForventningsniveauerne er steget siden bayern munchen tøj choktitelen vandt for næsten tre år siden, og mens der er realisme i klubben, dæmper det ikke deres Under Puel sprængte Leicester deres chancer for sølvtøj – tabte til Newport i FA Cup og stillede svækkede hold i Carabao Cup, da Manchester City var to gange der for at tage. Det er yderst usandsynligt, at vinde i Premier League igen, men cupkonkurrencer bør ikke være uden for rækkevidde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*