fodboldsæt børn Chelsea blev tvunget til at dele point med Arsenal i går aftes

fodboldsæt børn Chelsea blev tvunget til at dele point med Arsenal i går aftes, uafgjort 2-2 på Stamford Bridge. Blues udnyttede David Luiz afskedigelse i 26 minutter ved at tage føringen to gange, men Gunners havde den sidste latter, da Hector Bellerin fik en sen udligning Med yderligere to strejker, der flyver ind i bagsiden af ​​Chelsea-nettet, efterlader det Frank Lampards side med den værste defensive rekord i top fem efter at have indkasseret 32.

Sidste nats resultat udløste kritik med flere fingre, der blev peget i Kepa Arrizabalagas retning. Lampard kritiserede endda ‘keepers fodarbejde efter spillet, og det synes mere og mere sandsynligt, at Chelsea kunne se andre steder efter en ny skudstopper, hvis tingene ikke forbedres. producerede foruroligende statistik efter Arsenal-uafgjortIan Wright hånede Cesar Azpilicueta’David Luiz cam ‘overrumplede alle. Faktisk hævder Bleacher Reports Dean Jones, at spejdere allerede er på jagt efter en potentiel erstatning, og en mand, der kunne gå gennem døren om sommeren, Burnleys Nick Pope. 27-åringen mangler endnu en Premier League-kamp i denne sæson, men har sluppet 38 mål til et hold, der indtager 14. pladsen.Han startede også sin første start for England i november og holdt rent, da Three Lions løb ud med 4-0 vindere over Kosovo i en EM 2020-kvalifikationskamp. Pave imponerede også i weekenden, da Burnley slog tredjepladsen Leicester City 2-1 med målmanden redder Jamie Vardys straf.

På trods af at have indkasseret flere mål end Kepa, barcelona trøje med tryk har den engelske skudstopper holdt to renere ark end Chelsea-manden med syv til sit navn indtil videre i denne kampagne. Pavesæsonen var plaget af skader sidste gang, men det ser ud til, at han har lagt alt det bagved ham, da han fortsætter med at imponere i Burnley-farver. Hvad angår Kepa, ser det ud til at han er ved en nedtælling for at overbevise Chelsea om, at han skulle blive på Stamford Bridge, der kommer næste sæson.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*