fodboldtrøje med tryk Chelsea har ikke til hensigt at sælge Callum Hudson-Odoi

fodboldtrøje med tryk Chelsea har ikke til hensigt at sælge Callum Hudson-Odoi nu eller om sommeren. 18-åringen er ude af kontrakt i juni 2020 og har været forbundet med et flytte på £ 35 millioner til Bayern München inden torsdagens transferfrist. Chelsea angiveligt vendte sig om ned en anmodning om overførsel fra Hudson-Odoi mandag, hvor hovedtræner Maurizio Sarri gentog klubbens holdning tirsdag.

Sarri sagde:

På banen har han det meget godt. Jeg er virkelig meget tilfreds med ham. Jeg er ikke særlig tilfreds med situationen, men jeg ved meget godt, at alle store hold her i England har det samme problem.

Det er ikke let at beholde disse unge spillere. Han er selvfølgelig en af ​​de bedste 18-årige spillere i Europa, så det er meget, meget svært. Klubben fortalte mig, at han helt sikkert er ude af markedet, og sandsynligvis vil han være ude af markedet i juli. ”For at Hudson-Odoi forbliver i sæsonen 2019/20, ser det ud til at Chelsea må overtale ham til at underskrive en ny kontrakt. Sarri insisterede på, at det ikke er hans ansvarsområde, og den 60-årige italiener ville ikke give Hudson-Odoi nogen garanti på spilletid. Sarri sagde:

Jeg kan ikke gøre noget, som du ved meget godt. Hvis jeg har beføjelse til at underskrive en ny kontrakt, kan jeg gøre alt.

Det er umuligt at love ham, at han spiller hver kamp, ​​fordi det afhænger af situationen. ”

Hudson-Odoi scorede sit andet Chelsea-mål på sin sjette start på sæsonen i søndagens FA Cup-sejr i fjerde runde over Sheffield Wednesday. Han har spillet yderligere fem udskiftninger, heraf tre i Premier League. Hans første Premier League-optræden kom på Boxing Day i Watford, med Bayerns interesse allerede kendt, og han skal endnu ikke starte i topflyvningen. Tale foran onsdagens Premier League-sammenstød i Bournemouth, når Hudson-Odoi sandsynligvis vil være på erstatningsbænken igen, tilføjede Sarri:

Han forbedrer sig. Jeg tror, ​​han bliver vores klubbs fremtid. Han vil være fremtiden for engelsk fodbold. ”

Sarri havde håbet at lave to signeringer denne måned. Kun Gonzalo Higuain er ankommet indtil videre på udlån fra Juventus, og hovedtræner er ivrig efter at rekruttere en erstatning for Cesc Fabregas, der er rejst til Monaco. Sarri tilføjede:

Jeg troede, det var vigtigt for os at have to spillere. En er ankommet. Jeg venter på den anden.

Hvis han ankommer, bliver jeg meget glad, ellers skal jeg arbejde med disse spillere. Det er ikke et stort problem for mig. ”Ethan Ampadu blev indsat i den centrale midtbaneposition, hvor Jorginho er førstevalg, men den 18-årige Wales-international klarede sig dårligt, sagde Sarri.

Higuain debuterede mod onsdag og fortalte bagefter Sarri, at

de er så aggressive. ”Sarri fortalte ham, at det var det

normal ”og forventer, at angriberen, der scorede 36 manchester united fodboldtøj Serie A-mål i 35 optrædener for Sarris Napoli i 2015/16, hurtigt vil tilpasse sig den hårde engelske fodbold. Higuain vil sandsynligvis debutere i Premier League i Bournemouth sammen med Eden Hazard, som trivedes med at vende tilbage til sin foretrukne venstreorienterede position i sidste uges Carabao Cup-sejr over Tottenham.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*