fodboldtrøjer online Chelsea afsluttede sæsonen med sølvtøj efter at have slået Arsenal 4-1 i Europa

fodboldtrøjer online Chelsea afsluttede sæsonen med sølvtøj efter at have slået Arsenal 4-1 i Europa League-finalen. Efter en kedelig første halvdel brød Blues ud i livet efter pausen, hvor Olivier Giroud åbnede scoringen mod sin tidligere klub, hvorefter Pedro doblede Chelsea’s før Eden Hazard nettede en bøjle for at synke Gunners.

At vinde konkurrencen betyder, at Maurizio Sarris første sæson i det vestlige London skal ses som en succes. Og den måde, hvorpå Chelsea vandt Europa League, gør det til en endnu mere imponerende kampagne. Sarri bag kun Mourinho i debut-sæsonen vinder Fans vælger de bedste og dårligere sæt af alle Luiz & Higuain reagerer på træning ‘bust-up’Blues blev ubesejret med 12 sejre og tre uafgjort, og dermed blev de det første hold siden 2008 til at vinde en større europæisk konkurrence uden at tabe et spil. var Manchester United, der faktisk slog Chelsea i Champions League-finalen for 11 år siden, så Sarri burde bestemt roses for at have ført sin klub til en ubesejret kampagne i Europa League.

I gruppespillet stod Chelsea over for BATE Borisov, MOL Vidi og PAOK og vandt fem ud af de seks kampe. I runde af 32 sejlede de forbi Malmø, før de slog Dynamo Kiev i sidste 16.A 5-3 samlet sejr mod Slavia Prag fulgte i kvartfinalen, før London-klubben pressede sig forbi Frankfurt på straffe for at nå finalen.

Der slog de Arsenal 4-1 i det, der viste sig at være et af de nemmeste spil i hele løbet. Det er selvfølgelig ikke de bedste hold i Europa, og Chelsea havde uden tvivl en gunstig uafgjort igennem, men du skal slå hvad der er foran dig.Trods at levere sølvtøj i eftertrykkelig stil antyder rapporter, at Sarris job stadig er langt fra sikkert.

Den italienske træner er klar til at mødes med Chelseas hierarki ronaldo trøje i denne uge for at diskutere sæsonen, og hvis han gjorde nok for at tjene endnu en på Stamford Bridge. En ubesejret løbetur i Europa League burde bestemt hjælpe hans sag. Dog er han i øjeblikket 4/9 favorit med GiveMeBet for at forlade Chelsea og slutte sig til Juventus i sommer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*