billige fodboldtrøjer Chelsea håber

billige fodboldtrøjer Chelsea håber, at Gonzalo Higuain vil ramme jorden efter hans ankomst på lån fra Juventus. Olivier Giroud og Alvaro Morata har kæmpet foran målet i denne sæson og scoret tilsammen 14 mål mellem dem, og det har efterladt Chelsea i desperat behov for en Underskrivelsen af ​​Higuain vil vise et kup, hvis han kan genoplive den form, han viste under Maurizio Sarri i Napoli i kampagnen 2015-16.

Argentineren scorede 36 mål i 35 Serie A -kampe, et virkelig bemærkelsesværdigt afkast. Mens Chelseas bud på Premier League -titlen har vaklet, er der stadig masser at spille for, når den forretningsmæssige afslutning på sæsonen nærmer sig. De tager imod Manchester City i Carabao Pokalfinale den 24. februar, mens et møde med Malmø venter i Europa League-finalen i 32. Og de vil ikke opgive den fjerdeplacerede position i Premier League, som de i øjeblikket indtager.

Peter Crouch: Higuain’seye for mål kan ikke stilles spørgsmålstegn ved Morata er bevis på de vanskeligheder, nogle spillere står over for, når de ankommer til Premier League, men Peter Crouch mener, at Higuain kan ændre deres sæson. torsdag, og Crouch tror, ​​at hvis han får tjenesten, vil han blive et hit.

Stamford Bridge var i fuld gang, da Chelsea nåede Carabao Cup -finalen, og det var interessant at se en mand midt i festlighederne, “skrev Crouch i sin spalte til Daily Mail.

Gonzalo Higuains lånebevægelse var kun blevet underskrevet den foregående dag, men han havde ret i blandingen, da spillerne kom afsted, efter at de havde slået Tottenham på straffe. Det kan være et signal for, hvordan tingene vil blive i de kommende måneder.

Maurizio Sarri var fast besluttet. Higuain er den angriber, han har brug for for at transformere Chelsea, og jeg er interesseret i at se, hvad han gør. Jeg har altid beundret argentineren, men han sidder virkelig fast i min hukommelse sidste sæson for den måde, han spillede for Juventus mod Spurs i Champions League.

Higuain ser tung ud, men der er ingen tvivl om, at han kan bevæge sig, mens hans øje for målet ikke kan betvivles.

Hvis han får den rigtige service, vinder Chelsea mange kampe mellem nu og slutningen af ​​sæsonen, og de kan endda også ende med noget sølvtøj. ”For Chelsea kan Higuain være psg mbappe trøje den manglende brik i puslespillet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*