fodboldtøj til børn Cardiff Metropolitan University FC har officielt kvalificeret

fodboldtøj til børn Cardiff Metropolitan University FC har officielt kvalificeret sig til de indledende runder i Europa League.I en af ​​de mest bemærkelsesværdige historier, vi har set i denne sæson, har den walisiske side booket sig en plads i Europas sekundære konkurrence efter at have besejret Bala Town i weekenden. trup består overvejende af ph.d.- og kandidatstuderende, og de gik næsten ikke glip af Europa League-kvalifikationen tilbage i 2017, da de tabte et slutspil mod Bangor.

Hvordan ville det gå for dit universitetshold i Europa League? Sig din mening i kommentarfeltet herunder. Udvalgt billede af Matthew Lofthouse. Se mere af Matthews arbejde her.

Cardiff-manager Neil Warnock frygter, at Liverpools defensive skader kan ødelægge hans planlagte januar-skifte til Nathaniel Clyne. interesse for den 27-årige, men de røde er i øjeblikket uden forsvarstrio Joe Gomez (benbrud), Joel Matip (knækket kraveben) og Trent Alexander-Arnold (fod).

Jeg kender Nathaniel, jeg gav ham sin debut, ”sagde Warnock forud for lørdagens Premier League -tur til Watford.

Men sagen ved det er, at de (Liverpool) har haft mange skader, og de skal passe på sig selv. Det er meget svært at få klubber til at engagere sig.

Han (Clyne) ville være en på vores liste, ja. Vi kigger på den position. ”Warnock sigter mod at styrke sit hold i januar -transfervinduet, men indrømmer, at det ikke er en ligetil proces.

Vi har talt om en række spillere, og selv dem, vi taler om at signere, betyder det ikke, at de bliver bedre end det, vi har, ”tilføjede han.

Vi kigger på mål i hele showet og krydsede et par stykker i denne uge – og tilføjede et eller to mål.

Januar er vanskelig, og du betaler nogle gange for meget. Jeg barcelona fodboldtøj vil ikke indbringe nogen, der ikke er bedre end det, vi har. Det er lige så svært som jeg nogensinde har set det.

Når vi ser på en spiller, ser vi ikke på spillere, som den øverste halvdel af Premier League har råd til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*