fodboldtøj sæt Du ville tilgive Arsenal -fans for at tro

fodboldtøj sæt Du ville tilgive Arsenal -fans for at tro, at Mesut Ozil næsten var tilbage, da Mirror i oktober rapporterede, at han havde fortalt sine holdkammerater, at han forlod Manchester United. I sidste ende var det Alexis Sanchez, der skiftede til Old Trafford med Arsene Wenger i gang med et hektisk transfervindue i januar, der høstede ankomster fra Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang. Men efter mange Gooners mening var der dog ingen underskrift i forhold til kontraktforlængelsen, der blev overdraget til Ozil kun seks måneder væk fra hans tidligere aftale udløb.

På trods af at Arsenal i bedste fald havde et langt skud på top fire, ingen Champions League -fodbold og frisk solgte deres stjernespiller, tog Ozil beslutningen om at forpligte sig til Gunners indtil 2021. Det var dog ikke uden ofre for klubben i det nordlige London som praktisk talt sprængte deres lønstruktur op af vandet for at sikre tyskerens fremtid.Arsenal ændrer deres lønstruktur for OzilArsenal afskallede lønninger på 350.000 pund om ugen til den tidligere Real Madrid-mand, en bemærkelsesværdig stigning på £ 140.000-a -uger, han fik under sin aftale fra 2013. Men sjovt nok har Arsenal -fans ikke rigtig slået et øjenlåg i betragtning af de lukrative penge, der flyver rundt i det moderne spil og hans betydning for siden. Imidlertid tyder en rapport fra Daily Mail på det økonomiske offer, som Arsenal foretog, kunne faktisk have store konsekvenser for to spillere.

Lønningerne, som klubben skød ud til Ozil, har begrænset klubbens evne til at overdrage lige så vigtige gebyrer til andre spillere, der nærmer sig slutningen af ​​deres kontrakter. Det faktum, at Ozils løn også kunne se andre holdkammerater kræve lige så høje gebyrer, gør det også til et tveægget sværd.Implikationer for Ramsey og WelbeckEn af de berørte spillere er Aaron Ramsey. Arsenal er i øjeblikket i forhandlinger om at forlænge sin kontrakt, men forhandlingerne trækker i takt med, at ‘frygt vokser’ for, at deres tilbud ikke tilfredsstiller waliseren.Han tjener i øjeblikket 110.000 pund om ugen, men forventede lønstigningskrav kan få Gunners i en vanskelig position går ind i sommeren. Hans nuværende kontrakt løber ud i slutningen af ​​sæsonen 2018-19. Der er en lignende situation omkring Danny Welbeck, som også ville være fri til at forlade klubben i slutningen af ​​næste sæson.

Efter aftalerne på 200.000 pund om ugen for Mkhitaryan og Aubameyang menes englænderen at have travlt med at blive enige om nye vilkår. For at undgå en Sanchez-lignende debacle er der spekulationer om, at Arsenal kunne sælge angriberen i modsætning til at bøje sig for sine vilkår. Jack Wilshere bliver dog muligvis ikke trukket ind i rodet. På trods af at han imponerede ved sin tilbagevenden til Emirates Stadium i denne sæson, er det helt stille med hensyn til en ny kontrakt. Der er al mulig grund til at foreslå, at han ville underskrive en ny aftale, men det afhænger helt af, om Arsenal tilbyder ham en. Hans engagement i Gunners gør det usandsynligt, at Ozils nye lønninger arsenal trøje vil påvirke hans forhandlinger og krav. Tror du, at Jack Wilshere fortjener en kontraktforlængelse ? Sig din mening i kommentarfeltet herunder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*