fodboldtøj til børn med navn men allerede har opnået så meget og har så meget ansvar

”Jeg ser på Gabriel og ser mig selv i fortiden,” siger den brasilianske legende Ronaldo, en mand, der ved alt om at score mål og vinde titler.

”Jeg ser ligheder … ham er så ung, fodboldtøj til børn med navn men allerede har opnået så meget og har så meget ansvar. Han har en fantastisk fremtid foran sig, og han fortryller os allerede med det, han laver ”

Det er vanskeligt for Manchester City-direktørerne ikke at være begejstrede for indfangningen af ​​den 19 år gamle brasilianske Gabriel Jesus til m 27 millioner. Et personligt telefonopkald fra Pep Guardiola, der vred Cuca, Jesu coach i Palmeiras, ser ud til at have forseglet aftalen.

City har for første gang givet sig forbi Europas elite – Barcelona, ​​Real Madrid og Bayern München – for at underskrive en efterspurgt spiller. Det er et vigtigt øjeblik i klubbens nylige historie.

Dette er trods alt den fineste unge fodboldspiller, der kommer fra Brasilien siden Neymar. Spørg en byembedsmand for to måneder siden, om en aftale med Jesus var sandsynlig, og du blev mødt med et coy-svar. De ville have ham – men der ville ikke være frimodige påstande om at lande ham. De klemmer stadig sig selv, og de skal gå til den sportslige direktør Txiki Begiristain for at have trukket aftalen i lyset af den tænkeligste konkurrence.

”Han er virkelig kommet til sit eget inden for de sidste barcelona fodboldtøj tre eller fire måneder,” sagde Tim Vickery, BBCs brasilianske fodboldekspert. ”Der er skiftet coach hos Palmeiras. Han er blevet brugt tæt på målet, snarere end at skulle løbe og forfølge den modstandende back, når han spiller på vingen – og han har blomstret. ”

City har underskrevet en stjerne
Hans historie begyndte på gaderne i Sau Paulo og spillede barfodet på faldne betonpladser. Det er i det miljø, ligesom så mange gode spillere før ham, at han udviklede sin nære kontrol og række af tricks.

”Nogle gange havde jeg spillet så mange som tre eller fire kampe om dagen: Jeg kunne ikke få nok af det,” sagde han. ”Det ville komme til det punkt, hvor mine muskler ville kramme op. Det er fodbold. Jeg kan ikke sige noget andet. Jeg er ikke interesseret i at hænge ud eller feste.

”For mig handler det om banen: træning, leg. Selv når jeg går hjem er det fodbold hele tiden. Jeg tror, ​​jeg er besat. ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*