hvis du beder den mytiske fodboldtøj børn væsen den gennemsnitlige

Aleks Kolarov sidste sæson satte flere taklinger, vandt flere headers og lavede flere afskærmninger og blokke pr. Kamp end skipper Vincent Kompany.

Og alligevel, hvis du beder den mytiske fodboldtøj børn væsen den gennemsnitlige Manchester City-fan, for at sammenligne de to spillere, vil de sandsynligvis grine i dit ansigt.

Kompany er en enorm helt for Blues-fans, og med rette for hans mange års tjeneste – den lidenskab og engagement, han har overfor sagen, og hans veltalende ledelse ud af parken.

Men Kolarov er for mange blevet syndebukker.

Det var typisk, at når feedet til MEN Twitter for nylig påpegede, at Kolarov har været i byen i syv år, var et af de første svar: ”Så skulle vi have fjernet ham for seks år siden!”

Og alligevel fra det nuværende hold, er det kun Kompany, David Silva og Yaya Toure, der faktisk har været i klubben i længere tid – og de sidstnævnte to foregik kun for ham i dage i den hårde sommer 2010.

Aleks Kolarov blev medlem af City i 2010, i samme måned som David Silva, Jerome Boateng og Yaya Toure
Den serbiske var Roberto Mancinis valg, og Blues støttede ham med m 17 mio. Kontanter – en betydelig del for en fuld back på det tidspunkt.

Byens fans var blevet øvet med internetoptagelser af sit juventus fodboldtøj fantastiske mål i Rom-derbyet, da han brændte flanken til romaens forsvar, al magt og formål, før han kastede bolden ind i det fjerne hjørne og sendte Lazio-fansen skøre.

Han kom også med ry for at være den naturlige arvtager til Sinisa Mihajlovic, Mancinis gamle Sampdoria-teamkammerat, som en frisparkspecialist i verdensklasse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*