fodboldtrøje børn Tottenham-manager Antonio Conte har nægtet

fodboldtrøje børn Tottenham-manager Antonio Conte har nægtet at tage lokket efter at have svaret på et spørgsmål om Arsenals rapporterede forfølgelse af Dusan Vlahovic.

Vlahovic har trukket overskrifter i Italien i løbet af de sidste to sæsoner med sin enestående målscorerekord. Efter en flytning fra Partizan til Fiorentina i juli 2018 tog det den 21-årige et par år at demonstrere sit potentiale.

Han voldte Serie A-forsvarere alle mulige problemer i sidste kampagne, hvor han scorede 21 mål i 37 optrædener. Vlahovic har fortsat den form denne gang og er allerede på 20 strejker fra kun 24 kampe.

Det er ingen overraskelse, at serberen bliver sat i forbindelse med et træk væk fra Fiorentina. Han er langt deres mest værdifulde aktiv og indflydelsesrige spiller.

Tottenham og Manchester City var i første omgang med i kapløbet om at købe ham. Men på det seneste har det været Arsenal, der leder angrebet.

Gunners har brug for angribende forstærkninger midt i usikkerhed om fremtiden for Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette. Den engelske angriber Eddie Nketiah kan også forlade Emirates i januar.

Rapporter tyder på?Arsenal er villige til at betale store penge for at lande Vlahovic?og gøre ham til deres nye nummer ni. Som sådan er Gunners tilsyneladende villige til at betale £58m for Vlahovic sammen med en løn til en værdi af £300.000. Det tager deres samlede pakke på spilleren til hele £150m.

Og mens Vlahovic tilsyneladende søger andre steder, er Gunners-ambitionen bestemt noget, der skal beundres.

Antonio Conte undviger Vlahovic-spørgsmålet
Spørgsmålet om Arsenals signering af Vlahovic blev faktisk stillet til Conte, men med Fabrizio Romano rapportering, tog Spurs-chefen ikke lokket.

“Du ved, jeg kan ikke lide at tale om spillere fra andre klubber. Også… hvis andre klubber er interesserede i at hente disse spillere [Vlahovi? og Arthur], jeg tænker kun på at løse Tottenham-problemer.”

Micah Richards en stor fan af Vlahovic
Arsenal har stadig lang vej igen, hvis de skal sikre sig underskrivelsen af ​​Vlahovic.

Et potentielt skifte til Premier League ville dog blive hilst velkommen af ​​eksperten Micah Richards, selv en tidligere Fiorentina-spiller.

Mens han optrådte på BBC Radio 5 Live, sagde Richards: “Jeg har set ham et par gange nu.” Han lyner. Det er latterligt.

“Han har fået 16 [mål] i 18 [kampe] i denne sæson. Hans venstre fod er liverpool sæt børn som en tryllestav.?Jeg siger dig nu, han er alt, han er alt, hvad du behøver.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*