billig fodboldtrøje Og hvad med jagtpakken

billig fodboldtrøje Og hvad med jagtpakken? Chelseas transferforbud udelukker dem, mens Arsenal og Tottenham ikke har lagt skjul på deres lavere budgetter. The Gunners startede vinduet med kun £45m at bruge før salg.

Manchester United, på den anden side, har endnu ikke gjort det store sprøjt på markedet, der er nødvendigt for at hjælpe dem med at klatre op i ranglisten, og har kun hentet to unge spillere indtil videre i Aaron Wan-Bissaka og Daniel James. I England er det kun nyoprykkede Aston Villa, der har løftet øjenbrynene med deres markedsbevægelser.

I mellemtiden, i Spanien, gør hold som Valencia, Sevilla og Real Betis, hvad de kan for at presse på for den fjerde og sidste Champions League-plads.

Både Betis og Valencia har smadret €50m-mærket indtil videre, mens Sevilla længe har overskredet €100m-grænsen – med kun de tre store, der har brugt mere i Spanien denne sommer.

Det tidligere Liverpool-mål Nabil Fekirs skift til førstnævnte er det mest iøjnefaldende, især for kun 20 mio. € (18 mio. $/22 mio. $).

Det er en aftale, der vil være misundelig hos mange af de Premier League-klubber, der endnu ikke har udtalt sig, før sæsonen begynder.

Men det er også en aftale, der viser, at La Liga-klubberne ikke kun bruger store penge real madrid hjemmebanesæt denne sommer, men bruger smart. Den strategi er, hvad de har brug for for at tilbagekæmpe deres europæiske dominans.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*