fodboldtøj med tryk Tottenham vs ChelseaSøndag den 20

fodboldtøj med tryk Tottenham vs ChelseaSøndag den 20. august (16:00)Sky Sports Premier League Det er ikke ofte, vi giver en Clasico anden regning, men med Real Madrid i kontrol i Supercopa de España og hjemme i den anden kamp, kan det uafgjort blive gjort og støvet.

Der kommer til gengæld meget mere på spil, når Chelsea søndag gæster Tottenham. Blues’ titelforsvar fik en katastrofal start mod Burnley, og de vil være desperate efter at komme tilbage på Wembley, men står over for en kamp op ad bakke for at gøre det.

Eden Hazard og Tiemoue Bakayoko er skadede, Diego Costa er blevet ude af spillet, og Gary Cahill og Cesc Fabregas vil begge blive suspenderet, hvilket efterlader Antonio Contes hold uden en række nøglespillere.

Tottenham, på den anden side, kom op at køre med en komfortabel 2-0 sejr på Newcastle United – deres første åbningsdagssejr siden 2014-15.

De mangler Kieran Trippier og Danny Rose, men Kyle Walker-Peters var psg fodboldtrøje kampens mand på højre back på Tyneside, og Ben Davies, der spillede til venstre, scorede Spurs’ andet mål.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*