fodboldtrøjer til børn Det potentiale der findes

fodboldtrøjer til børn Det potentiale der findes i et midtbanepartnerskab mellem Paul Pogba og Bruno Fernandes, begejstrer Michael Carrick, men Manchester United-træneren er ivrig efter at påpege, at “det ikke kun handler om dem”.

To stjernesving på Old Trafford blev parret sammen fra off for første gang i en 4-0-sejr over Sheffield United.

De var også blevet brugt sammen under uafgjort 1-1 i Tottenham, hvor Pogba trådte ud af bænken i den kamp for at vinde det pletspark, der tillod Fernandes at snuppe et point fra straffesparkspletten.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Ole Gunnar Solskjær arbejder stadig på, hvordan han får det bedste ud af to kreative påvirkninger, med eksperimenter, som han kan udføre på udvælgelses- og taktikfronter.

Den generelle konsensus er dog, at en VM-vinder vil trives sammen med en Portugal-landskamp med tiden.

Carrick, der engang holdt maskinrummet ved at tikke over for United, forventer, at det bliver tilfældet.

Han er dog ivrig efter at undgå at indsnævre fokus på kun to spillere, hvor de genopståede Red Devils søger at bygge mod en lysere fremtid som en enhed.

“Det er forståeligt, hvorfor mange af spørgsmålene er ‘kan de spille sammen’, fordi de er to fantastiske talenter,” sagde Carrick til ESPN om Pogba og Fernandes.

“Vi føler, at vi har en rigtig god balance på midtbanen mellem alle drengene. Det er lidt uretfærdigt at fremhæve dem og spørge ‘kan de spille sammen’, fordi de andre drenge har gjort et fantastisk stykke arbejde og vil have meget at sige. såvel.

“Selvfølgelig går snakken om Bruno og Paul, og jeg er sikker på, at de kan spille sammen. Det er derfor, de begge er her i klubben, og jeg er sikker på, at de ser frem til det. Men som Bruno og Paul fuldt ud ville forstå siger jeg, det handler ikke kun om dem.

“Vi har så mange andre muligheder med drenge, der allerede har bevist, hvad de bringer til holdet. Det er spændende at have det. De bringer alle noget forskelligt og har alle deres egne styrker.”

Solskjær får endnu en mulighed for at arbejde på partnerskaber inden for sin top-fire jagtside, tottenham tøj når de røde djævle skifter fokus til FA Cup-spørgsmål på lørdag og et kvartfinaleopgør med Norwich.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*