fodboldtrøjer børn Den sidste uge har set Camp Nou væltet over afsløringerne

fodboldtrøjer børn Den sidste uge har set Camp Nou væltet over afsløringerne lækket til El Mundo vedrørende Lionel Messis astronomiske lønpakke i Barcelona.

Hvis en fodboldspiller nu fortjener at tage hjem en løn svarende til en lille nations BNP, ville det være Leo, der endnu en gang i weekenden viste, hvorfor Barca var parat til at underskrive en så forbløffende aftale med sit 650. mål for klubben, da de overvandt Athletic Club.

Men rapporten har ikke desto mindre genopvarmet det onde blod, der har omgivet catalanerne og Messi lige siden hans chokerede anmodning om exit sidste sommer.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
En sådan storhed er blevet holdt frem som blot endnu et stykke bevis, der peger mod den kroniske dårlige ledelse af Liga-giganterne i løbet af de sidste par år – men uden tvivl, håndteringen af Messi til side, kan ekspræsident Josep Bartomeus største fejl ikke findes i Barcelona, men lidt over 300 miles væk i Spaniens hovedstad.

Mens Barca-verdenen gjorde sit bedste for at klare weekendens storm, gjorde Luis Suarez igen, hvad han er bedst til.

Uruguayaneren, Messis holdkammerat og partner-in-crime i seks år, indtil han uhøjtideligt blev informeret om, at han ikke havde nogen fremtid under den nye træner Ronald Koeman, tog sit Liga-mål til 14 i søndags for at hjælpe Atletico til et 4-2-nederlag til Cadiz , deres ottende ligasejr i træk.

Det løb har hjulpet Atletico med at føre en 10-points føring over Blaugrana og ærkerivalerne Real Madrid, et hul der kan vokse endnu større med en sejr i klubbens kamp senere i februar.

Suarez, La Ligas topscorer, har været på forkant med deres titeltilt; At få Barcas beslutning om at forære stjernen til en direkte titelrival og endda betale en betydelig del af hans løn til købet, ser faktisk meget tåbeligt ud.

“De har gjort tingene meget dårligt,” sagde Angel Correa, Suarez’ Atletico-kammerat og juventus spillertrøje en holdkammerat til Messi med Argentina, til TyC Sports tirsdag, da han blev spurgt om situationen i Barca. “For det første, hvordan kan du lade en nr. 9, der vinder kampe for dig som Suarez, slippe mellem dine fingre?”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*