fodboldtrøje med navn New York Red Bulls og Vancouver Whitecaps

fodboldtrøje med navn New York Red Bulls og Vancouver Whitecaps har lavet en massiv handel på tærsklen til MLS-sæsonen, hvor Tim Parker er på vej til New York, og den canadiske klub køber Felipe Martins, $500.000 i tildelingspenge og en international plads i 2018.

Parker, aSt. John’s University-produktet og indfødte fra Long Island, blev en af de bedste midterforsvarere i ligaen i 2017, førende Whitecaps i løbet af spillet og lavede sit første karrieremål undervejs.

“Tim er den type forsvarsspiller, vi leder efter,” sagde Red Bulls cheftræner Jesse Marsch i en holdmeddelelse. “Hans fodboldviden, atletik og en-til-en forsvarsevne er kvaliteter, der passer til det, vi beder vores midterforsvarere om. Jeg ved, at han er glad for at komme hjem til New York, og vi tror, han vil trives i vores spillestil.”

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Midtbanespilleren Felipe var en stor del af New Yorks Supporters’ Shield-vindende hold i 2016 og har været en konstant spiller i Major League Soccer, siden han kom til ligaen i 2012 med Montreal Impact.

Den 27-årige har spillet i mindst 30 kampe i hver af sine fem MLS-sæsoner og registreret fem eller flere assists i hver sæson.

“Felipe har konsekvent vist sig at være en af de bedste boks-til-boks midtbanespillere i Major League Soccer,” sagde Whitecaps cheftræner Carl Robinson i en holdmeddelelse. “Han er voldsomt konkurrencedygtig, meget komfortabel på bolden og kreativ fremadrettet. Vi er overbeviste om, at han er en person, der vil gøre spillerne omkring ham bedre, og vi er glade for at tilføje ham til vores gruppe i begyndelsen af hans karriere.”

Midtbanespilleren er Vancouvers 11. tilføjelse af MLS offseason, hvor klubben også har annonceret underskrivelsen af Jordan Mutch på fredag.

Tildelingspengene modtaget af Vancouver vil blive delt over to år, hvor klubben henter $225.000 af målrettede tildelingspenge (TAM) i 2018, mens klubben tilføjer $275.000 i TAM i 2019.

Vancouver åbner sin MLS-sæson med et helt canadisk opgør mod Montreal Impact på søndag, barcelona tøj til børn mens Red Bulls får lidt ekstra tid til at integrere Parker, hvor deres ligaåbning finder sted den 10. marts mod Portland Timbers.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*