køb fodboldtrøjer Dog er 2021-turneringens datoer allerede blevet flyttet

køb fodboldtrøjer Dog er 2021-turneringens datoer allerede blevet flyttet én gang, med de oprindelige juni-juli 2021-datoer fremrykket til januar på grund af det ugunstige klima i Cameroun i sommermånederne.

Caf bekræftede også, at 2020 African Nations Championship – den toårige turnering for hjemmebaserede spillere – vil blive spillet næste år, efter at have været planlagt til april 2020.

“CAFs eksekutivkomité er tilfreds med de Camerounske myndigheder for deres engagement i at være vært for de to konkurrencer,” tilføjede Ahmad og afkræftede rygterne om, at den centralafrikanske nation ville blive erstattet som værter.” Cameroun er klar til at være vært for begge konkurrencer og er inden for tidsplan.”

Chan – som også skulle afholdes i Cameroun – var blevet udsat på ubestemt tid på grund af begyndelsen af Covid-19.

Cafs beslutning kommer efter, at Uefa har skubbet EM 2020 tilbage med 12 måneder, mens 2020 Copa America også er blevet flyttet tilbage til en startdato i 2021.

Også annonceret under mødet, har Caf afsløret, at deres to kontinentale klubkonkurrencer – Champions League og Confederation Cup – vil være et “Final Four”-format med etbens semifinaler, der spilles i september, snarere end hjemme-og-ude-kampe.

Marokko vil være vært for Confederation Cup semi og finale, selvom Caf endnu ikke har afsløret identiteten på Champions League-værterne.

For kvindefodbold på tværs af kontinentet er 2020 African Women’s Cup of Nations blevet aflyst, mens Caf har annonceret indvielsen af en ny Champions League for kvinder, som begynder i 2021.

Ud over at annullere 2020 Caf Awards, behandlede kontinentets styrende organ også den umiddelbare fremtid for ungdomsturneringer og strandfodbold.

“Et møde med de organiserende konkurrencer for ungdomsfodbold og zoneforbundene er blevet foreslået for at færdiggøre arrangementerne for zonekvalifikationskampene,” bemærkede erklæringen.” I mellemtiden vil U-17 Afcon finde sted i juli 2021.

“Efter tilbagetrækningen af Uganda [som Beach Soccer Africa Cup of Nations 2020-værter] vil neymar psg trøje der blive lanceret et nyt værtsbud for tilrettelæggelsen af den endelige turnering enten i 2020 eller 2021.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*