fodboldtrøjer til børn om de unge Daniel Grimshaw og Aro Muric skal bekæmpe

Manchester City skal beslutte, fodboldtrøjer til børn om de unge Daniel Grimshaw og Aro Muric skal bekæmpe det for retten til at blive tredjevalg-målmand.

Blues har givet Angus Gunn, der tilbragte de sidste fem kampe i sidste sæson på underbænken, mulighed for at gå på lån til Norwich for en værdifuld oplevelse, selvom Willy Caballero er tilbage ved slutningen af ​​sin kontrakt.

Og med Joe Hart i butiksvinduet med et prismærke på m 25 millioner, efter at Pep Guardiola gjorde det klart, at han ikke er en del af sine planer, er Blues tilbage med kun to frontlinieholdere i nye £ 35million underskrivende Ederson og Claudio Bravo.

Hart er klar til at rapportere tilbage til træning før sæsonen en uge på mandag og vil sandsynligvis være i byens rejsehold til USA om to uger, medmindre Blues formår at finde en købeklub før da.

Daniel Grimshaw tager et skridt op til City denne sæson – men bliver teenageren Citys tredje valg?
Bravo skal ikke tilbage først i slutningen af ​​juli efter at have været på international tjeneste for Chile, der spiller i Confederations Cup-finalen i Rusland i morgen aftes.

Så det betyder, at Hart i det mindste er på bænken for Blues, chelsea tøj når de tager Manchester United, Real Madrid og Tottenham Hotspur.

Chancerne for, at han stadig er i troppen, når overførselsvinduet lukker i august, er temmelig slanke, medmindre han kan demonstrere for Guardiola, at hans sparkespil er forbedret markant.

Tredje valg keeper er ikke et kæmpe emne – Stuart Taylor tog rollen fra 2009 til 2012 og spillede kun ét spil, et FA Cup uafgjort mod Scunthorpe i 2010, og ingen keeper med tredjevalg har spillet siden da.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*