Manchester City-starlet Phil Foden er fodboldtøj til børn med navn

Manchester City-starlet Phil Foden er fodboldtøj til børn med navn blevet beskrevet som at se “mere sydamerikansk” ud end hans modstandere, efter at have hjulpet England under 17 år med at slå Chile.

Ros kom fra den tidligere England-stjerne, og manager, Glenn Hoddle, der tog til Twitter for at rose de engelske drenge – og især Stockport-lad Foden.

Den 17-årige Blues-ess var en del af en spektakulær start på deres VM-kampagne af Lion cubs, da de vandt deres åbningsgruppespil 4-0.

Og han overdækkede et glitrende display i Kolkata med en silkeagtig ryghjul, der åbnede oppositionsforsvaret, og burde have ført til et andet England-mål. Den tidligere City-holdkammerat Jadon Sancho scorede to gange i kampen, mens Chesleas George McEachran også var enestående.

Det førte til, at Hoddle twitrede: ”Så bare de under 17’erne slå Chile, et meget imponerende sæt spillere. Foden så mere sydamerikansk ud, end de gjorde! God start. ”

Foden er nu en del af seniorholdet i City, selvom han endnu ikke har spillet tottenham fodboldtrøjer nogen sæson på trods af at han har været på bænken flere gange.

Han fik alle til at sidde op og tage varsel under Citys løb til FA Youth Cup-finalen sidste sæson, før han scorede et fint mål i den finale mod Chelsea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*