fordi i Premier VM trøjer 2018 League og Championship har jeg set mange gode unge spillere

England manager Fabio Capello har advaret Englands unge udsigter om, at de skal spille regelmæssigt for at have en chance for at repræsentere deres nation i Sydafrika.

Capello har advaret Arsenals Jack Wilshire, Kieran Gibbs og Theo Walcott, at de skal spille, hvis de skal have mulighed for at være en del af sin 23-mand liste.

“Jeg ser meget under 21 spil, fordi i Premier VM trøjer 2018 League og Championship har jeg set mange gode unge spillere, der er interessante for mig,” siger Capello.

“Spillere som Kieran Gibbs, Jack Wilshere, Jack Rodwell og Adam Johnson har forbedret sig. Jeg kan godt lide Johnson fordi han har meget kvalitet.

“Du har set, hvad der er sket med Joe Hart i Birmingham. Han har forbedret sig meget, fordi han spiller.

“Han laver færre fejl, fordi han har mere selvtillid, og det er kommet fra at spille regelmæssigt. Det samme er sket med Johnson. Før der var Stewart Downing på Middlesbrough og Johnsons chancer var begrænsede. Downing tilbage til Aston Villa og Johnson havde sin chance.

“Det var vigtigt for Johnson at spille og være i mesterskabet har været godt for hans udvikling, fordi han spillede hele tiden,” forklarede Capello.

“Han kan spille bedre nu, fordi han var den bedste spiller i mesterskabet. Nogle gange er det godt for unge spillere at lege i Championship hele tiden i stedet for i Premier League kun nu og da.

“Jeg håber, at Johnson vil kunne fortsætte sin udvikling i Manchester City ved at spille.

“Derfor er jeg glad Wilshere er gået ud på Bolton, fordi for en ung spiller som han vil det hjælpe ham modne og udvikle sig.

“Men Gibbs og Theo Walcott spiller ikke regelmæssigt for Arsenal.

“Min erfaring lærer mig, at unge spillere kan forbedre sig meget om to år. Der er spillere, der kan træde op i de næste to år og komme ind i seniorholdet for euro i 2012.

“Vi har talent og det gør forskellen, fordi Nigeria VM trøje 2018 uden kvalitet er det umuligt at gå videre og forbedre.”

Capello reserveret specielt ros for James Milner, som nu ser sandsynligvis ud til at sikre et sted i Englands VM-hold.

“Milner er en fantastisk spiller. Han har forbedret mere end nogen spiller i holdet, “sagde Capello.

“Han er intelligent på banen, kan gøre gode pas, hjælper mål og scorer sig selv. Han er meget som Frank Lampard, yngre, men med stor energi. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*