med Danmark landsholdstrøje VM 2018 fire Primera Division titler

Barcelona midtbanespiller Andres Iniesta har afsløret, at han vil fortsætte sin søgen efter sølvtøj i denne sæson med sin vilje til at lykkes så stærk som nogensinde.

Spaniens internationale scorede det vindende mål for den nationale side, da de slog Nederlandene i sommer for at gøre krav på verdensmesterskabets titel.

Den 26-årige er heller ikke fremmed for trofæer, med Danmark landsholdstrøje VM 2018 fire Primera Division titler, to Champions League og Copa del Rey allerede på sit CV.

Og hans optrædener har også tjent ham en masse personlige plaudits, herunder at blive navngivet i turneringsteamet til årets verdensmesterskab, men han insisterer på, at det er team succes, der driver ham.

“Mine personlige mål er kollektive mål,” fortalte han klubben officielle hjemmeside. “Vindende trofæer er det der gør mig glad, det er det der gør fansen glade og er alt, hvad der er. Individuelle præmier er ikke vigtige.

“Barca fortsætter med at vinde ting er vigtigt, og hvad vil gøre alle glade.”

Iniesta blev udeladt fra holdet til onsdagens internationale venskab i Mexico for at give ham ro på anmodning fra hans klub.

Efter at have været på en udvidet ferie efter VM, forsøger han nu at indhente sine holdkammerater i præ-sæson træning forud for weekendens første ben i den spanske Super Cup mod Sevilla.

“Jeg har det godt og gør alt for at fortsætte Billige VM tøj 2018 til Børn med at finde min fitness langsomt men sikkert,” sagde han. “Nogle af mine holdkammerater er foran i træning, der har været tilbage i længere tid, og de er i bedre form. Nu er jeg bare en anden troppemedlem, og det er op til træneren at afgøre, om jeg spiller. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*