der er begejstret for at bære denne Billige fodboldtrøjer trøje og ønsker at bære den med respekt og stolthed

Ciro Immobile siger, at Italiensk træner Antonio Conte har genoprettet stolthed i landslaget efter deres skuffende visning på verdensmesterskabet.

Italien led en tidlig afgang til anden Brasilien landsholdstrøje VM 2018 verdensmesterskab i rækkefølge som Uruguay og Costa Rica kvalificeret fra Gruppe D i Brasilien tidligere i år.

Cesare Prandelli efterlod efterfølgende sin rolle som hovedtræner og blev erstattet af den tidligere Juventus-chef Conte, den 45-årige, der indvilligede i en toårig kontrakt.

Italien har vundet to spil ud af to, mod Holland og Norge, efter Conte’s udnævnelse, og Immobile siger, at der er en ny atmosfære af selvbevidsthed i holdet.

Tale foran fredagens Euro 2016 kvalifikation med Aserbajdsjan i Palermo, sagde Borussia Dortmund frem: “Den største forskel fra VM-dage? Jeg har allerede sagt, at nu ser jeg en gruppe af spillere, der er meget stramme, et hold, der marcherer mod vores mål som en

“[Et hold], der er begejstret for at bære denne Billige fodboldtrøjer trøje og ønsker at bære den med respekt og stolthed.

“Jeg fandt ikke kun 11 startende spillere og derefter resten, som det var i Brasilien.

“Det var hvad Conte bad hver eneste af os fra starten. Det overrasker mig ikke, jeg ved Conte, som jeg kender ham. ”

Immobile, 24, ramte sit pigenes internationale mål i sidste måneds 2-0 sejr over Holland.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*