Eric Dier scorede en fantastisk skade-time header at give England en strålende 3-2 sejr over verdensmestere Tyskland i Berlin på lørdag.

Harry Kane og Jamie Vardy synes tilsyneladende at vende med Wayne Rooney for den udadvendte angriberrolle i Roy Hodgson’s startende XI i Frankrig, og de kombinerede for at hente England tilbage fra to mål i Berlin, før Tottenham midtbanespiller Dier afsluttede jobbet.

Efter at have set et Mario Gomez-mål udelukket i kontroversielle omstændigheder, tog Tyskland føringen gennem Toni Kroos i 43. minut, selvom åbningsmesteren skyldte meget til en skade for engelske målmand Jack Butland.

Gomez gjorde det 2-0 med en anspændt indsats lige inden for timemærket, før Kane halverede underskuddet med en fremragende finish.

Men Vardy – på for Danny Welbeck som Hodgson ændrede formen på hans side – viste nogle af de magi, der har set ham inspirere Leicester City til toppen af ​​Premier League, da han lagde et vidunderligt flick til et Nathaniel Clyne kryds for at slå hjælpeløs målmand Manuel Neuer og åbne sin internationale konto.

Med 90 minutter, der allerede er gået, og kampens trækmulighed, klatrede Dier hjem til sit første England mål fra et Jordan Henderson hjørne og sendte de rejsende tilhængere til rapturer.

Danny Rose lavede sin debut som en af ​​fire Tottenham-spillere inkluderet af Hodgson, og mens Tyskland – uden sårede kaptajn Bastian Schweinsteiger – skød 311 flere hætter end deres besøgende, kunne England begrænse truslen om Joachim Lows side tidligt.

For begge bestræbelser af begge hold viste målskårings mulighederne sig svært ved at komme forbi, men Gomez fik bolden på bagsiden af ​​nettet efter 27 minutter.

Besiktas angriberen blev spillet bag bag England forsvaret Spanien trøje VM 2018 Børn og fyret over Butland i nederste venstre hjørne, men han blev flammet for offside.

Replays foreslog Gomez havde al ret til at føle sig forvirret af beslutningen, selvom de tog føringen to minutter før halv tid.

Butland – efter at have set ubehagelige øjeblikke tidligere – sendte en hensynsløs klaring direkte til en tysk skjorte og målmanden blev til sidst slået i hans nærmeste post ved en lang rækkevidde fra Kroos.

Stoke City målmand blev efterladt med at slå græsset i frustration, inden han forlod banen på en bøjle til at blive erstattet af Fraser Forster.

England havde set den lysere for lange staver i første halvleg, omend uden at teste Neuer, men Forster måtte være opmærksom på at forhindre Tyskland i at åbne en to-måls fordel kort efter intervallet.

Borussia Dortmund-angriberens bøjningsfri frispark undgik alle i kassen og tvang Forster til at tippe over hans tværstang.

England begyndte at vise tegn på at kæmpe deres vej tilbage i slipset, og Neuer kom godt ned for at holde en Dele Alli daisy-cutter ud, før Henderson så en indsats afbøjet fra en Danny Welbeck nedbrud.

Men det var Tyskland, der slog næste gennem Gomez. Sami Khedira løftede bolden ind i straffesparksfeltet og Gomez klatrede højest og headede tilbage over Forster for at gøre op for hans tidligere utilstrækkelige indsats.

Tysklands pude varede kun fire minutter, da Kane VM landsholdstrøje 2018 vendte sig brillant på kanten af ​​kassen efter et hjørne og gemt bolden inde i venstre stolpe med Neuer slået.

Og Vardy trak sit sidetal 16 minutter fra tiden. Clyne darrede ned til højre og spillede bolden i feltet til Leicester-angriberen, hvis stilfulde finish fortjente dræbt England-niveau.

Den imponerende Alli syntes at have spildt en gylden mulighed for at forsegle sejren, da han fyrede, men Dier dukkede op i stoppetid for at afregne det i gæsternes favor.