kaster selvfølgelig mange forskellige Billige fodboldtrøjer udfordringer op for

Australien midtbanespiller Mark Milligan sagde, at Socceroos bliver nødt til at forblive disciplineret og hensynsløs mod en relativt ukendt modstander i Tadsjikistan.

Efter at have kæmpet forbi Bangladesh 5-0 i deres AFC World Cup kvalifikationskamp i Perth på torsdag, er Socceroos nu bundet til Dushanbe, hvor de vil spille Tadsjikistan for første gang i deres historie på tirsdag.

Australien – to fra to i gruppe B – er allerede i pole position for at komme videre til den tredje runde kvalifikation, men Milligan insisterer på, at de asiatiske champions ikke vil undervurdere Tadsjikistan, som kun har samlet et point efter to udflugter.

“De [Tadsjikistan] kaster selvfølgelig mange forskellige Billige fodboldtrøjer udfordringer op for, hvad vi står over for i aftes og sandsynligvis det, vi har konfronteret før,” fortalte Milligan fredag.

“Det vil være forskellige betingelser for os. Vi bliver nødt til at vente, indtil vi kommer derhen for at se, hvordan det er.

“Det er [en kunstig tonehøjde], og der er naturligvis forskellige typer syntetiske pladser.

“I slutningen af ​​dagen tror jeg ikke, det vil ændre måden vi nærmer kampen. Vi skal stadig gå ind i de samme discipliner og spilplaner, uanset hvilken overflade vi spiller på. ”

Ange Postecoglou side relished spiller foran deres hjemme fans, nyder den uberørte nib Stadion overflade og komfortable temperaturer i vest.

Ting vil være langt mindre imødekommende i Tadsjikistan, med en meget langsommere tonehøjde og temperaturer forventes at være tæt på 30 grader Celsius kommer kick-off.

“Det er bare en af ​​de udfordringer, som kvalificerer sig Island landsholdstrøje VM 2018 gennem Asien, kaster op,” tilføjede Milligan.

“Det er en stor tur, men vi har den bedst mulige læge- og fitnesspersonale på plads, der vil have os klar til, hvad vi står over for.

“Vi ved, at det bliver lidt varmere derovre, og vi er allerede begyndt at forberede det.

“Men at starte lejren i den måde, vi gjorde, var fantastisk. Vi kan lide at være aggressive, og jeg troede, at vi var meget disciplinerede i aftes, hvilket kan være svært at gøre, især mod et hold, der er så defensivt set. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*