Du er på en Billige fodboldtrøjer verdensmesterskab

Australiens træner Ange Postecoglou er begejstret forud for 2014 FIFA World Cup, på trods af at være tegnet med 2010 finalister Spanien og Holland.

Socceroos blev uddelt et hårdt træk i Bahia på fredag, da de blev grupperet med de to store europæiske nationer og Chile.

Spanien slog Nederlandene i 2010-finalen, og Chile sluttede som det tredje rangerede hold i den sydamerikanske kvalifikation, hvilket gjorde Australiens opgave at skride frem fra gruppe B ekstremt svært.

Men Postecoglou er overbevist om, at hans side vil genskabe udfordringen for at lave historie i Brasilien næste år.

“(Det er) selvfølgelig spændende. Du er på en Billige fodboldtrøjer verdensmesterskab, og vi ville sikkert spille nogle af de store kanoner, og vi har dem alle i vores gruppe, hvilket er fantastisk, “sagde Postecoglou.

“Det vil være en stor oplevelse for os alle og en chance for os at skabe historie for os selv som en nation.

“Det er en enorm udfordring og en vanskelig gruppe, men som sagt, det er det, som VM’en handler om, og vi ser alle frem til det.”

På spørgsmålet om at tegne Spanien og Nederlandene var tilfredse med ham, svarede Postecoglou: “Ja. Det er det jeg mener. (Og) Chile er en fantastisk side, sandsynligvis kunne have været podet, burde have været podet.

“Vi er imod det bedste og for os som en nation, det er en god mulighed.”

Postecoglou har kun taget ansvar for en australsk kamp – en 1-0 venlig sejr over Costa Rica sidste måned – efter at have erstattet Holger Osieck i oktober.

Han vandt plaudits for hans sides spændende fodboldstilstand Billige Fodboldtøj til Børn med australske klubber Brisbane Roar og Melbourne Victory, og den 48-årige siger, at hans filosofi ikke ændres på trods af deres modstanders kaliber.

“Der vil være en god fodbold i vores gruppe, det er sikkert,” tilføjede han.

“Vi vil spille vores rolle, og jeg har ingen tvivl om, at når konkurrencen er på, vil vi give en stor konto om os selv.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*