Robben markerede sit sidste internationale udseende Fodboldtrøjer Børn med en bøjle for at sikre sejr

Arjen Robben mener, at der er bedre tider på vej til Holland trods deres manglende kvalifikation til en anden successiv turnering.

Nederlandene gik glip af et sted ved verdensmesterskabet i 2018, da deres 2-0 sejr over Sverige viste sig for ikke at være tilstrækkeligt til at forsegle en play-off-kaj.

Robben markerede sit sidste internationale udseende Fodboldtrøjer Børn med en bøjle for at sikre sejr, og selvom Nederlandene ikke vil være med i Rusland, mener Robben, at fremtiden er lyse for Oranje, som også undlod at kvalificere sig til Euro 2016.

“Hvis du er i skole, giver børn, der spiller fodbold, dig alt for at vinde … Hvis du ikke lykkes, er det en stor skuffelse. Så er det okay at være trist, men der kommer bedre tider, “sagde Robben.

Spurgte, hvordan han følte om fansne, der chantede hans navn på Amsterdam Arena, svarede Robben: “Det var vidunderligt. Jeg er så taknemmelig. Jeg har spillet her i 14 år.

“Jeg har oplevet så mange vidunderlige ting. Hvis det er så godt værdsat af de hollandske fans, så kan jeg kun være taknemmelig. ”

Højreback Daryl Janmaat ekko Robbens følelser over teamets fremtid.

“Positiv” svarede Janmaat, da han pressede til sin griezmann trøje vurdering af Nederlandene fremad. “Alle er reelle negative, det er nemt. Vi har nok gode spillere. Vi er i en vanskelig periode nu. Det er klart og også meget smertefuldt.

“Men du ser, vi er bedre end de fleste lande, som Sverige. Vi var bedre to gange. Derfor er det ekstra smertefuldt, vi går ikke til VM. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*