stirrede på eliminering i Billige Fodboldtrøjer Børn søndagens sidste 16 sammenbrud

Arjen Robben undskyldte for dykning, før han vundet den afgørende skadesperiode i Netherlands FIFA World Cup sejr over Mexico.

Louis van Gaals mænd, som toppede gruppe B, stirrede på eliminering i Billige Fodboldtrøjer Børn søndagens sidste 16 sammenbrud, indtil Wesley Sneijder borede hjem i det 88. minut for at annullere Giovani dos Santos ‘fremragende åbner.

Men der var yderligere drama, da Robben – som har tre mål hidtil i konkurrencen – gik ned under en udfordring fra Mexicos veterankaptein Rafael Marquez, der efterlod erstatning Klaas-Jan Huntelaar til klinisk at sende den resulterende spot-kick.

Efter kampen, hævdede Mexico-træner Miguel Herrera, at Robben “overfaldede” sit hold og beskyldte ham for at dykke tre gange under kampen.

Bayern München-vinkeren var ikke helt uenig og sagde, at han gik ned for let tidligere i konkurrencen.

Men han insisterede på tildeling af straffen i sig selv, efter afvisning af Hector Moreno og Diego Reyes, var gyldig – Robben synes at trække kontakten fra Marquez, før han kommer til jorden noget teatrisk.

“Jeg må undskylde,” sagde han til NOS.

“Den ene (i slutningen) var en straf, men den anden var et dykke i første halvdel. Det burde jeg ikke gøre. ”

På Moreno, der gik ud såret efter at have ramt Robben i Billige Barcelona trøje børn slutningen af ​​første halvdel, tilføjede han: “Han slog mig på min skinne og skal derefter gå af sig selv med en skade.

“Så bliver jeg ramt igen, hvis det ikke er en straf, jeg ved det ikke.”

Robben ceded straffespørgsmål til Huntelaar og talte varmt af nederlandske match-vinder, der kom som en sen erstatning for Robin van Persie, da den saaende Fortaleza-varme tog sin vejafgift på Manchester United-angriberen.

“Normalt er jeg fortrolig med at tage en straf, men denne gang var jeg den, der blev tacklet,” sagde Robben.

“Jeg følte mig komfortabel at Huntelaar ville kapitalisere.

“Det var hans øjeblik, han fortjente dette. Jeg græder næsten fra følelserne. Følelsen er så stærk, vi ønsker at vinde dette for at kæmpe sammen. Disse unge … Jeg er så stolt. “

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*