Gattuso: Vi spillede ikke som et hold

Gennaro Gattuso har haft godt fat i tøjlerne i AC Milan, siden han overtog trænersædet fra Vincenzo Montella tilbage i november.

Holdet har været ubesejret siden et nederlag til Atalanta den 23. december sidste år, men torsdag fik stimen en ende, da Arsenal kom på besøg i den første af to Europa League-ottendedelsfinaler.

Opgøret endte 2-0 til englænderne, og det ærgrer Gattuso, som både forklarer nederlaget med egne fejl og gæsternes styrke:

– Vi vidste, at det ville blive en svær kamp. Arsenal kom efter en svær periode, men har enorm kvalitet til rådighed, mens vi lavede for mange fejl. Vi spillede aldrig som et hold, og Arsenal fortjente sejren.

– Vi kunne have gjort mere, men vi spillede ikke som et hold, så hver gang de angreb, blev det farligt. Det er nyt for mange af drengene at spille på det her niveau, så vi kigger fremad uden at miste selvtillid. Det var en off-day, og Arsenal fortjente det. Vi kommer til at lære af oplevelsen, lød det fra Gattuso på en pressekonference efter kampen ifølge football-italia.net.

Næste kamp for AC Milan er på søndag, hvor Gattuso og co. møder Genoa på udebane. Returopgøret mod Arsenal spilles torsdag den 17. marts på Emirates.

For flere nyheder om fodboldtrøjer til børn, skal du fokusere på vores blog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*