Grifone at holde syv rene ark i Billige Fodboldtøj til Børn den periode

Med den individuelle evne og kreativitet, som Felipe Anderson og Luis Alberto besidder, vil de kræve lidt i vejen for tid og rum for at skade Genoa; Lazios overlappende fløjsbacke vil føje til angrebet og med Ciro Immobile arbejder konstant forsvarer med sin kloge bevægelse. Inzaghi’s mænd vil have mange måder at gøre ondt på besøgende. Uden besiddelse vil hjemsiden være godt beskyttet af deres tre tilbage og vil se til at presse, hvis muligheden giver sig selv; skifte til en 3-4-3 form vil tillade dem at gå mand for mand mod Genova, hvis udefra spiller 5-3-2 som forventet.

Genova træner Davide Ballardini har overvåget 12 kampe mellem Serie A og Coppa Italia siden hans udnævnelse i november. De 12 kampe har kun set 14 mål, med Grifone at holde syv rene ark i Billige Fodboldtøj til Børn den periode. Genova har indrømmet 24 mål hidtil denne sæson, som er den mindste i Serie A’s nederste halvdel og faktor, fordi de har scoret et uhyggeligt 16 mål hidtil, det er svært at se, at Rossoblu er modig i deres tilgang i aften.

De besøgende skal tage inspiration fra Lazio’s seneste kamp mod Rino Gattuso’s Milan, Rossoneri succesfuldt smugede Simone Inzaghi’s mænd og forårsagede forvirring i en defensiv enhed, der har været solid i hele sæsonen. Genova vil se for at forsvare sig dybt i en kompakt blok og begrænse de forbipasserende baner i Biancocelesti’s fare mænd. Kontraangreb vil give Genova den bedste måde at mål på, med deres travle forreste par Goran Pandev og Gianluca Lapadula vil de se for at fange Lazio ud i pausen. Lang direkte passerer ind i de forreste mænd Billige Griezmann Fodboldtrøje og rundt om Lazios sider skal give dem mulighed for at lette presset og stille spørgsmål om hjemmets side. Denne direkte stil vil gøre det muligt for Genova at savne Lazios defensive enheder i håb om at de kan få besiddelse på farligt område.

Lazio har scoret otte mål i deres sidste to hjemmespil, og et første halve mål skal være nok til at forsegle sejr. Det er en hård forespørgsel efter Genova, men hvis udeholdet kan holde spillet tæt og frustrere deres værter i lange perioder, kan de smutte væk fra den italienske hovedstad med et vitalt punkt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*