Siena og Ternana ikke Fodboldtrøjer Børn kunne antages til realitetsbehandling

Det juridiske kamp om, hvorvidt Serie B har 19 eller 22 hold i denne sæson, er igen, efter at Pro Vercelli vandt en appel om at suspendere afgørelsen.

Det var tilsyneladende blevet løst én gang for alle, da CONI (italienske olympiske komité) dommende panel erklærede, at appellen fra Pro Vercelli, Catania, Siena og Ternana ikke Fodboldtrøjer Børn kunne antages til realitetsbehandling.

Men i aften blev Pro Vercelli helt klar fra TAR-tribunalen i Lazio-regionen for at suspendere CONI-afgørelsen.

Beslutningen vil nu gå til den endelige TAR-afgørelse den 9. oktober, så hvis klagen accepteres fuldt ud, kan Serie B blive tvunget til at udvide til 22 hold frem for 19.

Det ville være et bizart sno, da sæsonen allerede er i fjerde runde i weekenden.

Dette betyder også, at starten på Serie C / Lega Pro kampagnen er Billige Hazard tøj til børn forsinket endnu en gang, for det er klubber, der ikke ved, hvilken division de skal spille i.

Serie B havde 22 klubber, men da Bari, Avellino og Cesena gik konkurs, valgte Lega Serie B at forlade den på 19 snarere end at promovere en anden tre til at erstatte dem.

Dette har ført til den juridiske kamp fra Pro Vercelli, Catania, Siena, Novara og Ternana, som alle håbede at blive forfremmet til Serie B på deres plads.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*