Guardiola kræver ronaldo fodboldtøj til børn fra sin midterste

Vincent Kompany har forudsagt, at John Stones bliver en af ​​verdens store forsvarere.

Det er bare lidt ironisk, at fraværet af den ikoniske Manchester City-kaptajn gennem skade hjælper denne forudsigelse at gå i opfyldelse.

Ingen, og ikke mindst Stones, ville ønske, at Kompany skulle have været ude i en måned efter hans bemærkelsesværdige comeback fra skade helvede sidste sæson.

Men det faktum, at belgiske ikke har spillet siden den sidste internationale pause, da han blev ramt af en kvælskade, er faldet sammen med Stones, der tager et stort skridt fremad.

Det kan være, at Stones ville have taget det skridt alligevel, men Kompanys fravær har betydet, at det var afgørende for ham at finde den kombination af silke og stål, som Pep Guardiola kræver ronaldo fodboldtøj til børn fra sin midterste ryg.

Vincent Kompany er såret efter sit sidste spil for Belgien

Planen var altid for Stones at udvikle sit spil i takt med Kompany, for at hjælpe ham med at tilføje den hårde kant til at forsvare sig til fodboldprøven, der først fangede Guardiolas øje.

Kompany var hurtig at rose den 23-årige Yorkshireman, selvom Stones havde en vanskelig første sæson, da både hans grundlæggende defensivhed og hans evne til at spille sikkert ud fra ryggen blev stillet spørgsmålstegn ved.

Sagde Kompany i slutningen af ​​sæsonen: “Jeg tror Stonesy vil være en af ​​verdens bedste forsvarere – jeg har ingen tvivl om det.

“Han er i den periode nu hvor han har oplevet mange nye ting og har måttet gå igennem en masse ting, som han ikke har stødt på før.”

“Han vil trives, når holdet kommer igen.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*