kommentarer gjorde Jesus Fodboldtrøjer til baby hans metatarsal og Manchester City

For to måneder siden var Sergio Aguero’s næse så ufuldstændig, at en spiller, der plejede at lade sine målsætninger registrere sig selv, nødt til at stoppe for journalister efter spil for at få sin besked på tværs.

Da angriberen erkendte, at han måtte lære af en nybegynder Billige Real Madrid trøjer brasiliansk teenager, blev han straks fulgt med: “Jeg er hvordan jeg er. Jeg har brugt mange år i Europa på samme måde.”

Denne tilgang havde gjort ham til den mest kliniske angriber i Premier League-historien, og han havde heller ikke gjort alt for dårligt i denne sæson, men han fandt sig straks usurped af Gabriel Jesus, hvem Pep Guardiola var ecstatisk roser ved enhver lejlighed.

En uge efter den seneste serie åbenbarende kommentarer gjorde Jesus Fodboldtrøjer til baby hans metatarsal og Manchester City sikkert mere pålidelige end nogensinde hos Sergio Aguero med kun Leroy Sane bortset fra ham, der kigget kapabel til regelmæssigt at finde nettet.

Elleve spil har fulgt, og argentinen har ti mål; Endnu vigtigere er han endelig, at lederen raser over sine egne forestillinger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*