Hattrickhelten Rooney scorer fra egen banehalvdel i bundbrag

Everton har haft et forfærdeligt efterår, og efter fyringen af Ronald Koeman kunne klubben onsdag offentliggjorde hans afløser.

Sam Allardyce bliver ny Everton-manager, og onsdag var han på plads på tribunerne, da The Toffees fik besøg af kriseramte West Ham i et bundbrag, som de færreste havde forudset ved sæsonens begyndelse.

Om det var “Big Sam”‘s blotte tilstedeværelse vides ikke, men Everton, der i de seneste to kampe har tabt 5-1 til Atalanta og 4-1 til Southampton, var anderledes effektive denne onsdag aften.

Efter 18 minutter brændte Wayne Rooney egentlig et straffespark, men da Joe Hart gav retur, scorede den tidligere Manchester United-angriber på reposten og bragte hjemmeholdet i front.

Kun 10 minutter senere udbyggede han føringen med en stensikker afslutning på et fladt indlæg, men det var efter pausen, at Wayne Rooney for alvor løb med overskrifterne.

Et par minutter efter at West Hams Manuel Lanzini havde brændt et straffespark, fik Everton nemlig en kontramulighed, som Joe Hart afværgede ved at komme stormene ud og cleare bolden helt ned på Evertons banehalvdel.

Uheldigt for Hart endte bolden for fødderne af Wayne Rooney, der på helt utrolig vis lagde bolden ned i det tomme mål med en teknisk perle af et langskud.

Senere ville Ashley Williams også lege med, da han headede et hjørnespark i kassen og scorede til 4-0, som også blev kampens resultat.

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.